GAUDEIX DE LA TECNOLGIA 
CENTRE FORMATIU  TECNOLÒGIC

TECNOPARC EVENTS TECNOLÒGICS.

DISPOSEM D´UNA OFERTA D´EVENTS TECNOLÒGICS ÚNICS AL MERCAT DE L´OCI NACIONAL, UN EVENT PERFECTE PER A QUALSEVOL AJUNTAMENT SI VOL INNOVAR, TAMBÉ SOM NOVETAT AL SECTOR DEL OCI TURÍSTIC AIXÍ COM EMPRESARIAL ACTUALMENT A TOT EL PAÍS, AMB DRONS I REALITAT VIRTUAL COM A ELEMENTS PRINCIPALS.

ELS NOSTRES EVENTS TECNOLÒGICS ESTÀN DESTINATS A MITJANES I GRANS EMPRESES, HOTELS, CAMPINGS, AJUNTAMENTS I ESCOLES ENTRE ALTRES CLIENTS.

ACTIVITATS ( DRONS,REALITAT VIRTUAL,COTXES RC I KARTS)


1. HOTELS/ CAMPINGS.

Si voleu desmarcar-vos respecte a la vostre competència, una de les coses més importants que valoren els turistes són les activitats vacacionals. En aquest aspecte us oferim events únics i molt divertits. Disposem de 4 tipus d´events temàtics en format de taller i també de un format d´espectácle amb la realitat virtual per oferir el millor show als vostres clients.


Descarregueu-vos el PDF informatiu del event que més us agradi per tal de veure millor les nostres opcions disponibles per al vostre sector.

O si preferiu contacteu amb nosaltres perque poguem fer-vos un pressupost a mida.


2. EMPRESES (TEAMBUILDING) 

 Per trencar els esquemes del tradicional Team Building disposem activitats innovadores que involucren l'ús d'eines tecnològiques, el que resulten realment interessant perquè a més de permetre als participants trobar-se en un àmbit diferent al laboral i redefinir-se com a equip, s'estimula l'enginy, la intel·ligència, es desperta la curiositat i es manté als empleats a l'avantguarda de l'ús d'aplicacions en I + D que poden ser utilitzades més endavant per les empreses. Podem crear el event que trieu a les nostres instal-lacions o a les vostres.

 

 EVENTS TEMÀTICS DISPONIBLES PER A TOTS ELS SECTORS. 

OPCIÓ A:

DRONS EVENT.

GAUDEIX DE L´ÚNIC EVENT EXISTENT DE TEAMBUILDING AMB DRONS.

Aprèn a volar un dron amb nosaltres, competeix amb els teus companys a la cursa d´obstàcles i sent com a copilot com es vola un dron de carreres amb les ulleres FPV 

 

 

OPCIÓ B:

VR (realitat virtual) EVENT. 

GAUDEIX DE L´ÚNIC EVENT DE TEAMBUILDING AMB REALITAT VIRTUAL.

Aprèn a jugar en un nou mòn virtual amb nosaltres, competeix amb els teus companys, gaudeix de les diverses experiències que disposem com 

E-esports, cuina en equip amb Cook out, competició de dance amb Beat saber, por a les alçades, zombies,etc...

 


 

 

OPCIÓ C:

STAR WARS EVENT.

Si tens ànima de JEDI viu una experiència única de Star Wars amb nosaltres.

Primer aprèn a pilotar un dron per poguer dur a terme un combat de Star Wars i dispara el làser per eliminar els drons de l´imperi contra els teus companys fins que quedi un únic guanyador/a. Per acabar  les ulleres de realitat virtual ,agafa  l´espassa d´un jedi per combatre amb Darth Vader

 

 OPCIÓ D:

BATTLE ROYAL TIPUS FORNITE EVENT.

Si vols que els teus clients gaudeixin d´una jornada inmillorable amb un dels jocs de moda a nivell mundial del 2020 per a tots els nens/es a partir de 8 anys aquest ès el teu event. Un event de 1 a 4 hores on farem equips de 3 persones, els formarem amb VR i ensenyarem com es juga a aquest joc gairabé idèntic al fornite però amb la realitat virtual. Que farà que el infant gaudeixi com mai hauria imaginat que es poguès fer amb aquet joc.