GAUDEIX DE LA TECNOLGIA 
CENTRE FORMATIU  TECNOLÒGIC


  Benvinguts a TECNOPARC. Empresa referent a tot l´estat en l'àmbit d´oci i formació tecnològica.

PARTICULARS;

Si vols celebrar el teu aniversari o fer una festa amb grup (a partir de 10 persones) pots venir a gaudir de les nostres activitats reservant data els caps de setmana i festius i estarem ubicats al Pitch&Putt de la Garriga al vallès oriental, molt aprop de Barcelona. Consulta els nostres packs   d´activitats..


ESCOLES O CENTRES EDUCATIUS:

TECNOLOGIA EDUCATIVA. Amb realitat virtual i drons

L'era digital ha revolucionat cada aspecte de la nostra vida quotidiana i l'educació no n'és l'excepció. La tecnologia educativa va arribar per quedar-se i de mica en mica ha canviat els mètodes d'ensenyament dins de les aules, la robòtica, la realitat augmentada, mixta o virtual són avui dia eines d´aprenentatge vitals per a la formació de les noves generacions.

Nosaltres som pioners en l´ensenyament pedagògic tecnoloògic amb realitat virtual i el pilotatge de drons , fem tallers educatius i activitats extraescolars arreu del territori per les escoles, ajuntaments i empreses més importants del país.

Treballem amb les escoles mitjançant tallers extraescolars el pilotatge de drons perque ès un sector tecnològic on hi hauràn milers de llocs de treball en els propers anys així com la realitat virtual per preparar les noves generacions amb la tecnologia com a eina principal per al desenvolupament personal creatiu i productiu,perque sàpiguent treballar en les empreses del futur amb un bon aprenentatge al present.
 AJUNTAMENTS:

Fem tallers formatius durant tot l´any a les vostres instal.lacions,  per a totes les edats a partir de 7 anys amb pilotatge de drons i a partir de 4 anys amb realitat virtual.També fem tallers de realitat virtual per a la gent de la tercera edat i per discapacitats.

 

                           

 EMPRESES:

Teambuilding tecnològic  amb drons, realitat virtual a les vostres instal.lacions o a les nostres al  Pitch&Putt de la garriga amb més activitats disponibles com el Futgolf.

 

 


  NOTÍCIES:


FIRA CANDELERA 2024 Molins de Rei:
Un any més hem participat a la fira de la candelera de Molins de Rei estant presents al stand del ajuntament amb les nostres ulleres de realitat virtual perque poguessin gaudir tots els presents petits i grans.


TALLERS PER DISCAPACITATS
Fem que la tecnologia arribi a tothom i els tallers amb centres d´educació especial amb realitat virtual fan que gaudeixin d´experiéncies emocionals ùniques.


TELEVISIÓ DE MATARÓ TALLERS DE REFORÇ ESCOLAR EN HORARI LECTIU

Veieu el video dels tallers de reforç escolar que tenim per a escoles.

https://youtu.be/sQUSWP6naFA?si=PmwzUs3GY1_t7R66