GAUDEIX DE LA TECNOLGIA EN FAMÍLIA
Espai taller formatiu i  centre d´oci tecnològic


  Benvinguts aTECNOPARC. El centre d´oci tecnològic per a tota la família.

L'oci tecnològic està considerat com aquelles activitats que realitzem en el nostre temps lliure utilitzant equips digitals connectats a Internet. o no. Això va portar a canviar el nom a la Nova Generació Z com la Generació dels Nadius Digitals, ja que la majoria utilitza la tecnologia per al seu entreteniment des de primerenca edat.

HA ARRIBAT L´HORA DE GAUDIR I APENDRE AMB LA TECNOLOGIA . A TECNOPARC VOLEM SER PARTÍCIPS DEL VOSTRE OCI.TECNOLÒGIC.

  "El savi ús de l'oci és un producte de la civilització i de l'educació" - Bertrand Arthur William Russell.


NOTÍCIES JUNY 2021:

Aquesta setmana passada concretament dijous 17 i divendres 18 vam tenir l´oportunitat de dur a terme diferents tallers tecnològics amb realitat virtual, piotatge de drons i cotxes RC amb 2 circuits, un de velocitat i un altre d´obstàcles 4X4  amb la festa Cloenda de la temporada del CLUB ESPORTIU LLINARS.

Van estar 2 tardes molt intenses i divertides on van interactuar amb nosaltres més de 100 nens/es de entre 4 i 17 anys.

Moltes gràcies a tots els que vau assistir.ESTIU 2021

Aquest  estiu tanquem del 2 al 27 d´Agost de VACANCES  però VINE A LA COSTA DEL MARESME O A LA COSTA BRAVA, A FER ACTIVITATS TECNOLÒGIQUES AMB NOSALTRES.

Aquest JULIOL I AGOST farem  TALLERS TECNOLÒGICS a ARENYS DE MAR, MALGRAT i LLORET DE MAR. Consulta disponibilitat i reserva plaça.

 

!EL NOSTRE MÀXIM AGRAÏMENT A CLIENTS I COL-LABORADORS ;

 

 

 


AQUESTES SÓN LES NOSTRES INTAL.LACIONS COBERTES A MOLLET DEL VALLÈS:

                                                    

 

CASAL ESTIU 2021 INSCRIPCIONS OBERTES.

CASAL ESTIU 2021

                                 

                                

NOVETATS :

1.Si no pots marxar de vacances no pateixis, amb nosaltres podreu fer una aventura d´estiu amb robots al nostre joc de realitat virtual VACATION SIMULATOR.2. Si t´agrada jugar a FORNITE has de provar la versió en realitat virtual BATTLE ROYAL Population One. Una increíble experiència virtual, on podràs volar, escalar, construir i lluitar com mai has fet abans en una immersió total i única del joc.

Vine a jugar tu sol o amb els teus amics.Grups fins a 6 jugadors. Disponible a les nostres tecnoexperiències.


2. BEAT SABER Multiplayer ( Virtual war dance )

Ja tenim la versió multijugador d´un dels jocs més premiats aquest any, ara podràs ballar al ritme de la música amb dues espases làser, hauràs de tocar els cubs del mateix color en la direcció que et marquin.Un joc genial per a la família o grup d´amics/gues.


  


Zombies amb el nou joc de realitat virtual WALKING DEAD  Saints & Sinners 

 Si vols matar zombies en equip o ets menor de 12 anys et proposem ARIZONA SUNSHINE.

Oferta Halloween només vàlida reservant a la nostre website:

Blair witch o Walkind Dead (a partir de 12 anys) o Arizona Sunshine (a  partir de 9 anys)

1h d´activitat amb realitat  virtual

2 persones  40€


A Tecnoparc us oferim la galàxia Star Wars.

Gaudeix del univers de la primera trilogia en realitat virtual de la saga.

Viu l´aventura amb els tres capítols per només 45€ per persona o 150€ grup de 4 persones, gairabé 3h de realitat virtual en una increïble experiència.Si tens el  CARNET JOVE tens 2X1 en Dron Experience i Star Wars Experience.

 

 

Club Super3

Si tens el carnet de súper podràs fer aquestes dues activitats amb totes les mesures preventives per a la Covid-19. No atenem persones de grups diferents simultàniament i en acabar les activitats desinfectem els nostres equips per oferir-vos la màxima seguretat.

Tria la que més t´agradi, fes clic al segell del Club Super3 i reserva la teva aventura!

 

1. Superaventura amb drons. Viu amb la teva família l'experiència de pilotar un petit dron al nostre circuit. Una aventura tecnològica d'una hora de durada, gratuïta amb el carnet.

L'adult acompanyant haurà de pagar 20 €. Activitat per a més grans de 7 anys.


2.Superaventura virtual COOK OUT, la cuina del regne.

Viu amb la teva família una experiència de realitat virtual, d'una hora de durada, gratuïta amb el carnet. Podràs triar entre aquests dos jocs: 

"Cook out, la cuina del regne", seràs un cuiner virtual. En aquest regne, els animalets tenen molta fam i volen tastar els millors entrepans. 

"Wonderglade". Entra al nostre parc temàtic i juga als 6 minijocs variats com apagar focs, curses, encistellar pilotes,etc.


L'adult acompanyant haurà de pagar 25 €. Activitat per a més grans de 7 anys. 

 Si vols gaudir del teu ANIVERSARI amb nosaltres. 

Disposem de totes le mides necessàries per tal de poguer garantir la vostre

seguretat en tot moment durant aquest confinament del COVID 19, a més tanquem les nostres instal.lacions 

per cada grup d´aniversari i si no vols desplaçar-te de casa teva, ens hi apropem nosaltres.


Vine a provar  les nostres noves activitats tecnològiques.
TENIM PER LA TEVA EMPRESA  ELS MILLORS EVENTS  TECNOLÒGICS.

                          

L'oci tecnològic està considerat com aquelles activitats que realitzem en el nostre temps lliure utilitzant equips digitals connectats a Internet. o no. Això va portar a canviar el nom a la Nova Generació Z com la Generació dels Nadius Digitals, ja que la majoria utilitza la tecnologia per al seu entreteniment des de primerenca edat.


 

A TECNOPARC volem aprofitar aquest espai virtual per a informar-vos de totes les activitats i serveis que oferim a les nostres instal·lacions. Podeu venir a gaudir d´una estona amb les nostres diferents experiencies tecnològiques per a petits i grans com volar un dron o combatre amb un dron d´Star Wars, pilotar un dels nostres cotxes de competició RC i si prefereixes els  circuits d´obstàcles condueix un 4X4 Crawler.

Podeu fer algún dels nostres cursos formatius de pilotatge o de muntatge i configuració de drons, així com activitats i tallers extraescolars. També fem events públics i privats a les nostres instal.lacions o a les vostres, aniversaris,despedides de solter/a, team building per empreses, exhibicions,filmacions aèreas amb drons per bodes, events esportius,concerts,etc..., L'objectiu del nostre projecte és la formació i el oci tecnològic, tant dels més petits  com dels més grans de la casa,  per gaudir de la tecnologia com una experiència  enriquidora i compartida no aillada com acostuma a passar avui dia amb la tecnologia.  


Al nostre espai comptem amb unes complertes instal·lacions per a totes les edats a partir de 7 anys amb diversos circuits tant per volar  drons en tercera persona o en primera persona FPV,  com conduir cotxes RC  amb i sense FPV,. a més  disposem d´aula de formació, menjador/ cafeteria, STAR WARS BATTLE DRONE circuit per batalla de drons,  arcade play corner, serveis, accès minusvàlids ... perquè els més petits puguin entrar en contacte amb altres nens i millorar les seves conductes  socials mentre juguen i aprenen amb tecnologia
 .

 

ACTIVITATS DISPONIBLES:

   


 ESPAI DE REALITAT VIRTUAL

Diverses experiències disponibles individuals o en grups de fins a 10 persones:

Jocs de misteri i escape room, Star Wars, caiguda lliure, esports, shooters, zombis, continguts infantils.

                      

 

 Cursos de pilotatge de drons recreatius

3º Persona o FPV (First Person View)
 

 

Batalla de drons STAR WARS


                 


Circuit COTXES RC 

   


Circuit  4X4  Crawler o circuit all road opció FPV