GAUDEIX DE LA TECNOLGIA 
CENTRE FORMATIU  TECNOLÒGIC

TECNOEXPERIENCES .  Per grups de 10 persones a casa teva si tens espai o caps de setmana i festius a CATALUNYA EN MINITAURA:1. DRON EXPERIENCE.


Aprèn a volar un dron recreatiu en 3º persona amb un dels nostres monitors.


2.  REALITAT VIRTUAL:

2.1. TRILOGI VADER INMORTAL.

 

2.2  TALES FROM THE GALAXY AGE LAST CALL.


Si vols salvar la galàxia doncs vine a lluitar amb l'espassa làser d'un jedi o amb la pistola làser gaudeix del univers Star Wars amb les nostres ulleres de realitat virtual2.3. MASTER CHEF VR:

 


Si vols apendre a ser un gran xef aquest és el teu joc demostra als teus amics o familiars que ets el/la millor cuinant a 4 diferents restautants ( italià, americà, japonés i mexicà). Apendràs a fer pizzes,pasta, hamburgueses,sushi , burritos i nachos.2.4.ZOMBIE LAND VR.

WALKIND DEAD Saints&Sinners  AFTERSHOCKS (Edat mínima 12 anys)

ARIZONA SUNSHINE (Edad mínima 9 anys)

 

Vine a gaudir del nou joc de realitat virtual WALKING DEAD Saints & Sinners i mata de diferents maneres tots els zombies que vegis o ARIZONA SUNSHINE una aventura de zombies al desert per jugar en equip2.5 .BATTLE ROYAL ( el primer joc tipus FORNITE en VR) Population One.

Si ets jugador de FORNITE has de venir a provar la versió gairabé idèntica en realitat virtual d´un dels jocs amb més exit del moment Population One. Battle Royal.

Escala, vola, construeix i acaba amb tots els teus rivals mentre el escenari del joc es va fent més petit.Una única i emocionant aventura virtual on sobreviure ès el més important.


2.6. BEAT SABER VR Multiplayer ( Virtual war dance ).

Si el que t´agrada es ballar, vine a jugar a un dels jocs més premiats aquest any BEAT SABER, on podràs ballar amb 2 espases làser mentre toques uns cubs del mateix color que l´espasa i en la direcció que una fletxa blanca t´indica. Un joc pensat per jugar fins a 5 jugadors alhora on hauràs de ser el millor al ritme de la música.2.7. SPORTS  VR VIRTUAL GAMES.2.8. SUPERHEROI A GRAN ALÇADA VR.

Camina per una fusta a 100 metres d´alçada i cau al buit si ets capaç. Vola com un superheroi i salva a la ciutat.


2.9.NATIONAL GEOGRAPHIC VR.

AVENTURA A L´ANTÀRTIDA I AL MACHU PICCHU


Podràs gaudir d´una excursió amb caiac i acampada inclosa a l´antàrtida on trobaràs la colònia de pingüins emperador.

També podràs recòrrer el machu picchu a Perú i fer diferents fotografies per veure si ets un autèntic reporter.


2.10. COOK OUT VR( La cuina del Regne) ACTIVITAT PER A TOTA LA FAMILIA.La cuina del regne s´ha quedat sense gent i amb molts animalets que volen menjar els millors entrepans del regne, ajuda amb la teva família per poguer cuinar i servir a temps a tothom. Un joc en família per poguer jugar fins a 4 persones simultàneament.
 2.11. AVENTURA PER ALS MÉS PETITS DE LA CASA:

ANIVERSARI HENRY +AVENTURA SUBMARINA + DIBUIX 360º AMB REALITAT VIRTUAL

 A PARTIR DE 4 ANYSEls mes petits de la casa ja poden gaudir del nostre parc temàtic virtual, on primer aniràn al aniversari a casa de HENRY el porc espí, després podràn jugar primer bussejant al fons marí amb tortugues marines  i dofins, més tard per acabar podràn pintar cuadres de 360º amb la realitat virtual2.12. TECNOLOGIA EDUCATIVA VR amb BLUE PLANET la volta al món en 1h.

Gaudeix en un viatge immersiu amb la tecnologia educativa de la mà de la realitat virtual com mai.

GEOGRAFIA, CIÈNCIES,HISTÒRIA. Són matèries que tocareu en aquest viatge.

Un viatge increíble sense moure´t del seient i com si estiguessis allà amb 40 experiències  de videos immersius podreu volar per visitar diverses parts del món amb la realitat virtual. Llocs màgics com el temple Borobudur a  INDONÈSIA o el monument nacional de Bears  Ears al sudoest de ESTATS UNITS.

Disposem de moltes més experiències educatives amb diferents matèries i podem fer una volta al món virtual a mida, consulteu la pàgina de tecnologia educativa i ens comenteu quin viatge voldrieu fer amb nosaltres.