GAUDEIX DE LA TECNOLGIA 
CENTRE FORMATIU  TECNOLÒGIC

 


A TECNOPARC volem apropar la tecnologia educativa a les aules de les escoles i centres formatius.

"La tecnologia és només una eina. Per aconseguir que els nens treballin junts i motivar-los, el professor és el més important " Bill Gates.

 Per això oferim diferents activitats d´oci tecnològic o tallers formatius i d´aprenentatge així com la possibilitat de venir d´excursió amb nosaltres, per tal que els alumnes es preparin millor amb les noves tecnologies per al futur que els tocarà viure.

Aquests tallers es poden realitzar com a activitat de reforç escolar en horari lectiu o com extraescolar segons convigui al centre educatiu, tant a les seves instal·lacions com en format excursió al nostre espai del Pitch & Putt de la Garriga, al vallès oriental.

Obre el nostre PDF informatiu i veuràs els beneficis de la realitat virtual en el món de l´ensenyament.

Consulteu el nostre PDF de extraescolars Premium amb drons, realitat virtual i robòtica.

Si sou part d´un centre formatiu ja sigui escola o institut no sigueu els últims en incorporar a les vostres aules les noves tecnologies.


Volem agraïr  als nostres clients com la SALLE BONANOVA de Barcelona, la primera escola a Catalunya en incorporar com a activitat extraescolar la tecnologia educativa amb realitat virtual i el pilotatge de drons recreatius actiualment contem amb gairabé 20 centres educatius per el proper curs escolar i uns cuants centres pioners en l´àmbit del reforç escolar amb realitat virtual, gaudint de les nostres activitats  i també gaudint amb les activitats que fem als casals d´estiu o venint d´ excursió formativa tecnològica a les  instal.lacions de Pitch & Putt de la Garriga.


La durada dels tallers anirà de 1h a 4h segons la temàtica escollida i el nombre de persones o d´alumnes partícipants.

Les excursions tecnològiques tindràn una durada de 2h o 3h segons opció escollida.  Amb activitats com pilotatge de drons, realitat virtual  educativa, exposició de maquetes de catalunya en miniatura i bosc vertical.


"Hem de preparar als estudiants per al seu futur, no pel nostre passat" 

Ian Jukes.


TALLERS DISPONIBLES DE TECNOLOGIA EDUCATIVA:

DRONS:

1. Taller de pilotatge de drons recreatius:

1.1 Pilotatge en 3º persona (a partir de 8 anys).

Aprèn a pilotar un dron desde nivell 0 

1.2 Pilotatge en 1º persona FPV (a partir de 8 anys).

Aprèn a volar un dron amb les ulleres FPV.

2. Taller de muntatge i configuració d´un dron (a partir de 11 anys).

Aprèn a configurar i muntar un dron sense cap coneixement previ.

REALITAT VIRTUAL (VR):

Tallers educatius de realitat virtual VR:

1. Ciències:

1.1. Ciències naturals:

Física:

Gravity Lab (a partir de 9 anys). Amb aquest joc de trencaclosques podreu mitjançant la física, poguer crear diverses màquines per tal de moure boles d´un lloc a un altre.

Inside the Hurricane  VRY (a partir de 12 anys). Observeu en imatges 3D  per primer cop disponibles, com és un huracà desde dins i totes les dades que ens facilita la NASA sobre el huracà Maria  que va devastar Puerto Rico al setembre de 2017.

Perseguint un tornado VRY (a partir de 9 anys). Diversos videos de gent que persegueix un tornado veureu quin fenomen més increíble.

Astronomia:

HomeStar VR (a partir de 10 anys ).Podeu veure totes les constel·lacions, planetes i satèl·lits que envolten el nostre món sense sortir de casa, on a més i de forma molt didàctica podrem aprendre a diferenciar les diferents figures zodiacals i en quina època de l'any són més fàcil de veure des de la nostra ubicació.

Mission ISS (a partir de 10 anys).Viviu en primera persona el que sent un astronauta a l´estació espacial internacional ISS, surt de la nau i vola per l´espai per veure el nostre planeta desde l´exterior.

Star Chart (a partir de 9 anys).Coneixeu el nostre sistema solar com mai ho havieu vist, podreu recòrrer tots els planetes i estrelles que es veuen desde la terra.

Desde el Sol fins a les llunes de Saturn o els confins més foscos i llunyans de Plutó.

Geologia:

Multiverse (a partir de 10 anys).Descobriu amb com es veuen totes les capes del interior de la terra i altres planetes del nostre sistema solar.

Extracció de Liti (LI) VRY (a partir de 15 anys). Les bateries de Liti són avui dia molt importants per a la nostra vida, us mostrem com  s ´extreu aquest mineral.

Somnis d´or (AU)  VRY (a partir de 9 anys). Coses que heu de saber de les mines d´aquest preciat mineral a Ghana el país més productor de tota Àfrica occidental.

Biologia:

Ecosphere & Mi africa VRY  (a partir de 9 anys). Viatjareu pel món i coneixereu alguns dels problemes que pateix. A Kenia per conèixer els problemes de la caça furtiva d´elefants o a Borneo, on els micos estàn en perill d´extinció. Per acabar els oceans d´Indonèsia on cada cop queden menys esculls.

Ocean Rift (a partir de 7 anys).Submergiu-vos amb aquest joc, en els nostres mars i oceans per tal de conèixer la biologia marina millor i els éssers marins que l ´habiten. 

Anatomia:

Viatge a l´interior del cos humà VRY (a partir de 9 anys). Simulador de viatge amb un nanorobot al interior del cos humà, coneixereu les plaquetes, els glòbuls vermells i els blancs juntament amb un coàgul.

El cervell per dins VRY (a partir de 9 anys). En aquest video podrem veure que el nostre cervell és com un laboratori químic,  les neurones, els neurotransmissors,tot per poder emmagatzemar diferents emocions, pensaments, records i activitats a la vegada.

La vida secreta dels bacteris en el teu cos VRY (a partir de 9 anys). Mai us creuríeu  la quantitat de bacteris que viuen en el nostre interior.

Miracle of life VRY (a partir de 9 anys). Observeu  el miracle de la vida des dels espermatozoides fins la creació del fetus.


1.2. Ciències socials:

Traveling while black (a partir de 12 anys). Aquest premiat documental et parla de les dificultats que van viure i viuen encara les persones de color respecte a la societat americana i el que pensen o actuen davant el racisme, del període de 1950 fins a dia d´avui.

Home after war (a partir de 12 anys). Visita les cases de les persones que han patit una guerra i han de començar de nou sense res. 

The Line (la ruta) (a partir de 7 anys). Coneixereu en un món en miniatura la meravellosa història de Pere i Rosa on l´amor està per sobre de tot. Aquesta experiència virtual ha estat guanyadora de molts premis en tot el món.

Belles Arts:

Let´s create pottery VR (a partir de 9 anys). Creeu el vostre càntic o gerro de fang amb el nostre taller de alfareria virtual, després pinteu-lo i fins i tot el podreu vendre´l.

Color Space (a partir de 9 anys). El dibuix ha canviat amb el món virtual, ja que quan dibuixeu podreu crear paisatges increïbles i  després els podreu acolorir.

Kingspray Graffiti (a partir de 9 anys). Si us agradaria fer un graffiti a una paret, aquest és el vostre taller on podreu gaudir amb els esprais.

Pintura:

Vincent Van Gogh VRY (a partir de 9 anys). Un dels artistes més representatius del impressionisme, entra dins dels seus quadres.

Claude Monet VRY (a partir de 9 anys). Amb el quadre sol naixent al 1872 es diu que va crear l´impressionisme, projecta els seus sentiments dins dels seus quadres.

Somnis de Dalí VRY (a partir de 9 anys). El geni de casa nostra, un dels fundadors del surrealisme. Figures com mai les havies vist.

Escultura:

David de Miquel Àngel VRY (a partir de 9 anys). Observeu una de les escultures més famoses de l´història de 5.17m d´alçada, feta entre 1501 i 1504 i situada a Florència.

Auguste Rodin VRY (a partir de 9 anys). Considerat el pare de l´escultura moderna amb obres com el pensador i la porta del infern.

Crist Redemptor Rio de Janeiro VRY  (a partir de 9 anys). Considerada una de les 7 meravelles del món amb una alça total de 38m i 1.200 tones, és una de les estàtues més signigicatives del art decó.

Arquitectura:

Taj Mahal India VRY (a partir de 9 anys). Una altre de les meravelles del món, una joia de l´arquitectura mogol, a la cruïlla dels estils islàmic, iranià, persa i indi.

Coliseu de Roma VRY (a partir de 9 anys).Un anfiteatre de l´imperi romà, construït al segle I, ubicat al centre de la ciutat de Roma.

Torre Eiffel Paris VRY (a partir de 9 anys).Inicialment anomenada torre de 300 metres, és el símbol de Paris construida per a l´exposició universal de 1889,actualment és el monument més visitat del món.

Música:

El concert d´Aranjuez de Rogrigo VRY (a partir de 9 anys).

Maurice Ravel Bolero VRY (a partir de 9 anys). Intrepretat per la world  peace philharmonia Justus Franz.

5º sinfonia de Beethoven VRY (a partir de 9 anys). Interpretat per la Rotterdam philharmonic orchestra.

Literatura:

Miguel de Cervantes VRY (a partir de 12 anys).Recorreu la casa i els llocs més importants del escriptor que el van inspirar per escriure Don Quixot de la manxa.

Miguel de Unamuno VRY (a partir de 12 anys). Visiteu la seva casa i escolteu l´única gravació de la seva veu que existeix.

William Shakespeare romeo i julieta VRY (a partir de 12 anys). La història d´amor literaria per antonomàsia.Coneixeu la casa de julieta i la seva tomba a Verona.

2. Història:

Anne Frank house VR (a partir de 12 anys). Visiteu la casa de una de les persones més conegudes de la història contemporània degut al seu diari on parlava dels gairabé dos anys i mig que va passar amagada dels nazis.

 Piràmides  d´Egipte & Keops la gran piràmide VRY (a partir de 9 anys). Podreu veure les tres piràmides i entrar dins  la de Keops i passar per una càmara mortífera fins arribar a les tombes dels faraons.

The fall of the wall VRY (la caiguda del mur de Berlin) (a partir de 12 anys). Retrospecció en primera persona de la caiguda del mur de Berlin.

Battle of Waterloo VRY (a partir de 9 anys). Sortireu al camp de batalla i viureu com es va dur a terme una de les batalles més importants de la nostra història.

Antiga ciutat de Petra Jordania VRY (a partir de 9 anys). Visiteu  aquesta antiga ciutat considerada una de les 7 meravelles del món.

One day in Athens VRY (a partir de 9 anys). Per un moment us semblarà que  esteu a la acròpolis grega.

Machu Picchu Peru VRY (a partir de 9 anys). Visiteu la darrera ciutat Inca i les seves runes.

Aquestes visites amb realitat virtual són tan sols uns exemples disposem de moltes més ciutats importants i llocs d´interès des del punt de vista històric per tot el món.

3.Geografia:

Salt Àngel Veneçuela VRY (a partir de 9anys). Coneixeu el salt d´aigua més alt del món 979m

Victoria Falls (les cascades Victòria) VRY (a partir de 9 anys). Descobertes per el Dr. Livingstone al 1855 a la frontera de Zambia i Zimbabwe.

Dins del bosc del Amazones VRY (a partir de 9 anys). De la mà d´un natiu coneixereu l´importància d´un dels pulmons del planeta.

Grand Canyon Arizona VRY (a partir de 9 anys). Coneixeu desde terra i aire aquest increíble paratge natural.

Expediton Everest VRY (a partir de 9 anys).Compartiu expedició amb el científic climàtic Paul Mayewski al cim més alt del món.

New York city VRY (a partir de 9 anys). La capital de la borsa i ciutat referent a tot el món en molts àmbits, coneixeu-la per aire, mar i terra.

Antàrtida VRY (a partir de 9 anys).Viatgeu al continent més autral de la terra, situat completament al hemisferi sud i coneix els seus éssers vius.

Aquestes experiències són una mostra del potencial geogràfic que aporta la realitat virtual, disposem de moltes més.

4. Matemàtiques:

Cubism ( a partir de 9 anys). Proveu de fer formes i resoldre els trencaclosques amb diferents formes geomètriques.

Equacions de 1º grau VRY (a partir de 12 anys). Apreneu com es fan amb un mètode immersiu.


5. Tecnologia:

Dibuix i disseny 3D (a partir de 12 anys).

Gravity Sketch. Aprèn a dissenyar cotxes o  qualsevol projecte que tinguis al cap amb animació 3D.

Realitat virtual i periodisme VRY (a partir de 12 anys). Coneixeu com canviarà el periodisme aquesta nova tecnologia.

Empresa i tecnologia VRY (a partir de 12 anys). La digitalització de les empreses, nous models de negoci i noves professions.
"La tecnologia és només una eina. Per aconseguir que els nens treballin junts i motivar-los, el professor és el més important " Bill Gates