GAUDEIX DE LA TECNOLGIA 
CENTRE FORMATIU  TECNOLÒGIC

ACTIVITATS PER CASALS  a partir de 4 anys

A Tecnoparc volem oferir com a novetat als vostres casals d´estiu els nostres tallers tecnològics amb drons , la realitat virtual i els cotxes de radiocontrol, com a elements principals de les nostres activitats disponibles.

Podem anar al vostre casal d´estiu a fer els nostres tallers tecnològics  som pioners en el pilotatge recreatiu de drons així com en formació tecnológica amb la realitat virtual com a eina educativa o també podeu venir al espai que disposem a CATALUNYA EN MINIATURA.

Els vostres alumnes gaudiran aprenent mentre juguen, aprendran a volar un dron , també podran aprendre a pilotar cotxes RC i posar-se unes ulleres de realitat virtual. Als nostres tallers educatius si volguessiu tractarien assignatures en matèries de ciències  naturals i socials, física, matemàtiques,geografia, biologia, geologia, belles arts i història.

Podriem fer jocs tecnològics diversos i temàtics, on els vostres alumnes podran escollir quina aventura virtual voldran viure al casal  WARS, BATTLE ROYALtipus FORNITE, SPORTS, DANCE o VACATION SIMULATOR un divertit campament virtual de vacances amb bots  on podran gaudir de múltiples jocs.Per tot això estem convençuts que serà una experiència enriquidora i innolvidable per als vostres nens/es.
VULL RESERVAR DATA.